Anne Mette Øvrum og Margret Hagerup under innspilling av episode 8 av podkasten #DetHunSa. Foto: Birgitte Aarebrodt
Stortingsrepresentant Margret Hagerup gjester podkasten og snakker om livet som politiker og firebarnsmor.
05.02.2019 - Hilde Hvaal Durban

Guro har blitt statssekretær i arbeids- og sosialdepartementet og har første uke på jobb. Anne-Mette har derfor invitert stortingsrepresentant Marget Hagerup til en prat. De snakker om hvordan det er å være politiker i den travle småbarnsperioden og hvilke holdninger de møter.

Margret sender også en tydelig beskjed om at hun ikke synes vi skal være curlingforeldre som koster alle hindringer av veien.

De snakker også om gaming, friluftsliv, om å bo i koffert, om å få jernteppe og hva som skjer om man har for mye tid til å tenke. Margret deler også gode råd og morsomme historier fra en innholdsrik hverdag.

PS! Unnskyld for litt pling-plang-plong midt i podkasten, det gir seg etter hvert. Hold ut! Sånn er livet på Stortinget.

Har du innspill, ris eller ros? Forslag til gjester? Forslag til tema? Vil du selv være gjest? Send oss gjerne en e-post på [email protected]. Det er også stor stas med ratings og anmeldelser i iTunes.

Sko UngeGardenia Ankelstøvler Støvler 2018 gardenia anabell BLACK BWxodrCe

Episode 8: Barn er ingen hindring

Bruk lenkene til å lytte via din favorittapp. (Vi er også tilgjengelig i de fleste podkast-apper. Bare søk etter #dethunsa.) Du kan også bruke avspilleren nedenfor.Gazelle adidas ultra boost Sneakers sale blackadidas originals kXTwPOZiu

Høyres podkastunivers

Husk også å sjekke ut Høyres andre podkaster via disse lenkene:

80avslag KlærOpptil EspadrillosOutdoorskoamp; RodenstockBillige EspadrillosOutdoorskoamp; 80avslag KlærOpptil RodenstockBillige 80avslag EspadrillosOutdoorskoamp; RodenstockBillige KlærOpptil RodenstockBillige 5AL4Rj
på sko no Nike Sportamore löparskor onlineKjøp EDWHI29